Splash Klasse Organisatie Nederland

Button Down

Over SKON

Vindt hier alle informatie over de Splash klasse

De Splash

De Splash is een Nederlandse eenmanszwaardboot en is speciaal ontworpen voor jonge zeilers van 13 t/m 21 jaar die uit hun eerste kleine zeilboot (bijv. de Optimist) komen. Vaak zijn ze nog te licht van gewicht of te kort van stuk voor grote en zwaardere types, zoals de Laser. Maar ook wanneer je na je 14de ontdekt dat zeilen erg leuk is, kan de Splash een goede boot zijn om te beginnen met (wedstrijd)zeilen.

Lees meer

Optimist Splash

Heb je een aantal jaar gevaren in de prachtige optimist maar wil je, of moet je omdat je al bijna 15 bent, een overstap maken naar een grotere boot dan is de Splash de perfecte zeilboot als opvolger van de Optimist. Fijne snelle zeilboot, en een grote en gezellige klasse die fanatiek meedoen aan de wedstrijden maar waar je ook veel plezier met elkaar kunt hebben door andere activiteiten te doen

Lees meer

SKON bestuur

Wie zit er in het bestuur van SKON?

Lees meer

Privacybeleid

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die het SKON verwerkt van haar leden. Indien je lid wordt van het SKON of om een andere reden persoonsgegevens aan het SKON verstrekt, geeft u uitdrukkelijk toestemming om u persoonsgegevens in lijn met dit privacybeleid te verwerken. Wij adviseren u dit privacybeleid door te lezen en te bewaren voor de eigen administratie.

Lees meer

Contact

share

Volg ons op social media


alternate_email

Stuur ons een mail


secretaris@splashklasse.nl
Menu
close