Splash Klasse Organisatie Nederland

Button Down

Wedstrijden

Vind hier alle wedstrijdinformatie over de Splash klasse

Voor het eerst naar een wedstrijd

Doe je voor het eerst mee aan een wedstrijd dan ben je waarschijnlijk al door een andere zeiler een beetje ingelicht. Maar als ouder kan het soms nog wel eens gissen zijn hoe zo’n wedstrijd verloopt. Zeker als je zelf niet zeilt. Wij krijgen veel vragen zoals; wat zijn de kosten? Hoe lang duurt een wedstrijd? Hoe regel ik vervoer? Hoe werkt het met overnachten? Wat doet een coach? Welke rol heb ik als ouder? Hoe zit het met de verzekering? Hieronder geven wij antwoorden op deze vragen. Antwoorden kunt u opzoeken in de wedstrijdbepalingen, maar hieronder zijn ze aangevuld met wat praktische info/tips.

Lees meer

Groepsindelingen

In de Splash vaart iedere klasse met een onderscheidend klasse lint: Splash A:geel Splash B:rood Splash Red:rood zeilteken en rode cijfers In de Splash Red varen is niet leeftijd gebonden. Bij de sailingtours en United 4’s worden altijd de drie verschillende groepen gehanteerd van de Splash A, Splash B en Splash Red en zitten deze categorieën ook in een verschillende startgroep.

Lees meer

Wedstrijd reglementen

Vind hier de wedstrijddocumenten voor de Splash

Lees meer

Internationaal

Naast een actief programma binnen de landsgrenzen is onze klasse ook actief in het buitenland. Jaarlijks komen er zeilers overenthousiast terug van verrassende evenementen die regelmatig te combineren zijn met een leuk reisje voor familie en/of vrienden. Iedereen is het er over eens dat deze evenementen voor de deelnemers een unieke ervaring zijn door het contact met buitenlandse Splashzeilers, het varen op soms grote zeeën, enzovoort.

Lees meer

Contact

share

Volg ons op social media


alternate_email

Stuur ons een mail


secretaris@splashklasse.nl
Menu
close