Splash Klasse Organisatie Nederland

Button Down

Van Optimist naar Splash

Hoi Optimist zeiler,

Heb je een aantal jaar gevaren in de prachtige optimist maar wil je, of moet je omdat je al bijna 15 bent, een overstap maken naar een grotere boot dan is de Splash de perfecte zeilboot als opvolger van de Optimist. Fijne snelle zeilboot, en een grote en gezellige klasse die fanatiek meedoen aan de wedstrijden maar waar je ook veel plezier met elkaar kunt hebben door andere activiteiten te doen.

De Splash is de perfecte zeilboot om je kennis van het zeilen verder te verbeteren. De Splash is zeer geschikt voor de jeugd van 15 t/m 21 jaar. Als je nog nooit hebt gezeild, of juist al een hoop zeilervaring hebt, in de Splash ben je nooit klaar met leren en trainen! In Nederland worden er veel wedstrijden in gezeild. Bij de Combi wedstrijden zijn zij ook in de regio aanwezig. Aarzel niet en vraag om informatie over de boot en misschien kun je dan al een keertje meetrainen.

Bij het SKON is de mogelijkheid om een keertje te komen proefzeilen en mee te trainen met een zeilvereniging bij jou in de buurt. Door heet Nederland zijn er Splash trainers die de jou graag kennis laten maken met de boot.

Wil je meedoen, stuur een mail naar secretaris@splashklasse.nl dan gaan we op zoek naar een vereniging en trainer voor jou om kennis te maken met de Splash.

Kijk voor tweedehands Splashes op de diverse sites waar je boten te koop kunt vinden. Heb je een leuke boot gevonden dan is het wel handig om iemand mee te nemen voordat je de boot koopt.

Contact

share

Volg ons op social media


alternate_email

Stuur ons een mail


secretaris@splashklasse.nl
Menu
close